GÖZDEN KAÇMASIN

Trabzon'da Öcalan ve Netanyahu'ya tepki: Maketler idam edildi!

Trabzon’da toplanan vatandaşlar, Abdullah Öcalan ve İsrail Başbakanı Netanyahu'ya tepki göstererek, meydanda sembolik bir idam protestosu gerçekleştirdi.

Trabzon’da bir grup vatandaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM’de yaptığı açıklamalar sonrası dikkat çeken bir protesto gösterisi düzenledi. Bahçeli’nin Abdullah Öcalan ile ilgili olarak yaptığı çağrı kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, bu çıkışa tepki gösteren birçok kişi çeşitli mecralardan eleştirilerini dile getirdi.

Trabzon Meydanı’nda toplanan kalabalık bir grup, ellerindeki pankartlarla terörist elebaşı Abdullah Öcalan ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tepkilerini ifade etti. Protestocular, alanda kurdukları bir düzenekte Öcalan ve Netanyahu’yu simgeleyen maketleri idam etti. Maketler üzerinde Abdullah Öcalan ve Binyamin Netanyahu'nun fotoğraflarının yer alması dikkat çekti.

MHP lideri Bahçeli’nin grup toplantısında Abdullah Öcalan hakkında yaptığı konuşma kamuoyunda geniş bir yankı uyandırdı. Bahçeli'nin Öcalan’ın TBMM’ye getirilmesi talebine karşı çıkan vatandaşlar, sosyal medyada ve farklı platformlarda sert tepkiler gösterdi. Trabzon'da yapılan bu protesto gösterisi ise sokaktaki tepkinin somut bir yansıması oldu.