Adana'da kabir ziyaretinde dehşet!  3 Kadın silahlı saldırıda hayatını kaybetti Adana'da kabir ziyaretinde dehşet! 3 Kadın silahlı saldırıda hayatını kaybetti

30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkiye'nin dört bir yanında coşkuyla kutlanırken, Anıtkabir yine kutlamaların merkezi oldu. Devlet erkanının sabah saatlerinde gerçekleştirdiği resmi ziyaretlerin ardından Anıtkabir, vatandaşların akınına uğradı. Türk Hava Kuvvetleri'nin gözbebeği olan Türk Yıldızları akrobasi timi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Anıtkabir semalarında etkileyici bir saygı uçuşu gerçekleştirdi.

Gösteriyi izleyen vatandaşlar arasında yer alan 13 yaşındaki Muhammed Çağın Beydili, “Türk Yıldızları'nı izlerken tüylerim diken diken oldu, çok mutlu oldum. Uzun zamandır böyle bir gösteriyi izlemeyi hayal ediyordum,” diyerek duygularını dile getirdi. Şevval Nisa Sungur ise, “Türk Yıldızları'nı izlerken çok gururlandım. Kendinizi onların yerine koymaktan alamıyorsunuz, tüm Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun,” şeklinde konuştu.

Ailesiyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret eden Murat Kaplan, bu özel günü anlam ve önemine vurgu yaparak, “Bugün, Mustafa Kemal Atatürk'ün Başkomutanlık unvanını aldığı 30 Ağustos. Atamızı ziyaret ettik, onurluyuz, mutluyuz,” dedi. Diğer ziyaretçilerden Mehmet Ali Kılınçarslan ise, “Bugün buraya geldiğim için çok mutluyum. Bütün Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun,” ifadelerini kullandı.

Türk Yıldızları, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında saat 18.00'de Mogan Gölü çevresinde de bir akrobasi uçuşu gerçekleştirecek.