Türkiye AK Gençlik Ocakları, faaliyetlerine hız kesmeden devam ederken, ülke genelinde önemli adımlar atmaya devam ediyor. Genel Başkan Ferhat Aydoğan, Cumhur İttifakı'na ve devlete olan sadakatini "Yaşasın Cumhur İttifakı" sözleriyle ifade ederek dikkat çekmişti.

Son olarak, Genel Başkan Ferhat Aydoğan'ın liderliğinde Türkiye AK Gençlik Ocakları, Ankara Gölbaşı, Kahramanmaraş Onikişubat ve Gaziantep İslahiye ilçe başkanlıklarına yeni atamalar gerçekleştirdi. Gece yarısı alınan genel merkez kararı ile 5253 ve 4721 sayılı atama/şube gereği yapılan bu atamalar şu şekilde duyuruldu:

- Ankara Gölbaşı İlçe Başkanlığına, Şehit Yakınları Spor Kulübü Başkanı Şenol Kaysi atandı.

Yunanistan eski başbakanı Türkçe konuştu. 'Ünlü şairiniz demişti' diyerek anlattı Yunanistan eski başbakanı Türkçe konuştu. 'Ünlü şairiniz demişti' diyerek anlattı

- Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanlığına, MHP eski il delegesi ve Büyük Birlik Partisi il yönetim kurulu üyesi Ali Küçük atandı.

- Gaziantep İslahiye İlçe Başkanlığına, genç iş insanı Reşit Özkan atandı.

Bu atamalar, Türkiye AK Gençlik Ocakları'nın Cumhur İttifakı'na ve devletine olan bağlılığını vurgulayan Genel Başkan Ferhat Aydoğan'ın liderliğinde gerçekleştirildi. Yeni ilçe başkanlarının, gençlik ocaklarının faaliyetlerini daha da ileriye taşıması bekleniyor.

Editör: İrem Nur Kaya