Yeni yıl gelmeden 2025 harç gelirleri toplamı belli oldu Yeni yıl gelmeden 2025 harç gelirleri toplamı belli oldu

 Türkiye ile Singapur arasındaki ekonomik ve ticari bağları güçlendirme amacıyla, Singapur Devleti Ankara Büyükelçisi Li Peng Kok ve diplomatları, Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Toplantıda iki ülke arasındaki iş birliği fırsatları değerlendirildi.

SANKON'dan İş Birliği Vurgusu

 SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Büyükelçi Li Peng Kok’u tebrik ederek Türkiye ile Singapur arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesine olan katkılarından bahsetti. Cevahiroğlu, "SANKON olarak Singapur ile ekonomik ilişkilerimizi güçlendirmek için iş birliği yapmaya hazırız" dedi. Ayrıca, Singapur’un inşaat, enerji, savunma ve teknoloji gibi sektörlerdeki projelerinde yer almaya hazır olduklarını belirtti.

Büyükelçi Li Peng Kok’tan İş Birliği Mesajı

 Büyükelçi Li Peng Kok, iki ülke arasındaki güçlü siyasi bağlara dikkat çekerek, Singapur ve Türkiye'nin birçok alanda iş birliklerini geliştirebileceğini ifade etti. Türk şirketlerini Singapur’a davet eden Kok, Singapurlu şirketlerin de Türkiye'de yatırım yapmak istediklerini söyledi.

Sağlık Turizmi Sunumu

Toplantıda ayrıca Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Genel Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay, sağlık turizmi alanında bir sunum yaparak, bu alandaki iş birliği fırsatlarına dikkat çekti.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı