İstanbul'daki Sütçü Yusuf Çiftliği, zorlu ekonomik koşullar nedeniyle konkordato talebinde bulundu.

Memur ve emekli zamları yeniden hesaplandı: İşte yani oranlar Memur ve emekli zamları yeniden hesaplandı: İşte yani oranlar

Şirket hakkında mahkeme 3 aylık geçici mühlet kararı alırken, firmanın ürettiği ve birçok market zincirinde satılan ürünlerin ise son günlerde satıştan kaldırıldığı aktarıldı.

İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, konkordato başvurusunu inceleyerek firma hakkında 3 aylık geçici mühlet kararı alırken, şirketin ürettiği çok sayıda et ve süt ürününün son günlerde market zincirlerinde satılmamaya başladığı öğrenildi.

ŞUBELER KAPATILABİLİR

Kemerburgaz ve Başakşehir'de kendi satış mağazaları bulunan firmanın, zincir marketlerdeki ürün satışının durdurulmasının yanı sıra bu şubelerini de kapatabileceği öğrenildi.

KOMİSER HEYETİ ATANDI

Verilen tedbir kararı ile birlikte, şirket faaliyetlerinin denetimi için de üç kişilik geçici konkordato komiser heyeti ataması yapıldı. Hamide Özden Özkaya Ferendeci, Gökhan Açar ve Cengiz Özübek, ataması yapılan komiser heyetindeki isimler oldu. Tedbir kararı ile birlikte, şirket hacizlere karşı korumaya alındı.

Editör: İrem Nur Kaya