3. SAYFA

Türkiye’yi kahreden kaza: 3 yaşındaki çocuk öldü

Esenyurt'ta 3 yaşındaki çocuğa çarpan sürücü, olay yerinden kaçtı. Küçük çocuk hayatını kaybetti. Polis, kaçan sürücüyü arıyor. Detaylar haberimizde.

İstanbul Esenyurt'ta düğün için Erzurum'dan gelen 3 yaşındaki çocuk, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazanın ardından sürücü aracını bırakarak olay yerinden kaçtı.

Olay, Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi'nde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Ailesiyle birlikte düğün salonundan çıkan 3 yaşındaki Ferman Işık, aniden yola koştuğu sırada bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza sonrasında sürücü, aracını bırakarak olay yerinden kaçtı.

Küçük Çocuk Kurtarılamadı

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, ağır yaralanan çocuğu hastaneye kaldırdı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük Ferman hayatını kaybetti.

Kaçan Sürücü Aranıyor

Polis ekipleri, sürücüyü yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olay yerinde incelemelerde bulunan ekipler, kaza anını kaydeden güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı. Kaza yapan araç, çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Kaçan sürücünün bulunması için çalışmalar sürüyor.