SPOR

UEFA'dan skandal hata: Beşiktaş'tan açıklama geldi!

UEFA, Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Eintracht Frankfurt ile oynayacağı maçın bilgilerini yayınlarken stadyum ismini yanlış yazdı.

UEFA, Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Eintracht Frankfurt ile oynayacağı maçın bilgilerini yayınlarken stadyum ismini yanlış yazdı. Bu hatanın ardından Beşiktaş, UEFA'dan düzeltme talep etti.

UEFA'nın resmi Avrupa Ligi sitesi, Beşiktaş'ın ikinci haftasında sahasında Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt'la oynayacağı mücadele öncesinde UEFA, Beşiktaş'ın stadının ismini Şenol Güneş Spor Kompleksi olarak yazdı.Sosyal medyada olayın gün yüzüne çıkmasının ardından Beşiktaş, resmi sosyal medya kanalından açıklamada bulundu.

Beşiktaş, UEFA'ya, '' Sevgili UEFA, 2026 Avrupa Ligi Finali'ne ev sahipliği yapacağını duyurduğunuz gibi, Beşiktaş Stadyumu veya Süper Lig maçları için Tüpraş Stadyumu, UEFA Avrupa Ligi iç saha maçlarımızı oynadığımız yerdir. Lütfen ismin derhal düzeltilmesini rica ediyoruz.'' ifadelerini kullanarak hatanın düzeltilmesini istedi.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in altıncı haftasında İkas Eyüpspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasıyla başlayan idman, yapılan taktik çalışmayla tamamlandı.

Süper Lig'in 6. haftasında bugün sahasında Eyüpspor'la karşı karşıya gelecek  olan Beşiktaş'ta Musrati ve Masuaku sarı kart sınırında bulunuyor. İki futbolcu da sarı kart görmesi halinde 7. haftada oynanacak olan Kayserispor maçında forma giyemeyecek.