International standında dünya profesyonelleriyle buluştu. Yıldız oyuncular, Türk dizilerinin dünyadaki başarısını, evrensel mesajlarına dayandırdı. Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPCOM fuarı tüm hızıyla devam ederken, Kanal D’nin iddialı yapımları İnci Taneleri ve Annem Ankara dizilerinin başrol oyuncuları ünlü Croisette festival binasında bir araya geldi. Oyuncular, dizilerinin görkemli afişleri önünde fotoğraf çektirdikten sonra Kanal D International’ın standını ziyaret etti.

Okula giden anne ve kıza servis aracı çarpmıştı: 12 yıl hapis! Okula giden anne ve kıza servis aracı çarpmıştı: 12 yıl hapis!

Uluslararası başarı! 

Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, fuarda yaptığı açıklamada, Kanal D yapımlarının uluslararası alandaki başarısına dikkat çekti. Yancı, “Yapımlarımızla evrensel mesajlar veriyoruz. Kanal D olarak bu bizim için çok önemli. Dünyanın neresinden olursa olsun, izleyiciler yapımlarımızı izlediğinde aynı duyguyu hissedebiliyor” dedi. İnci Taneleri dizisinin senaristi ve başrol oyuncusu Yılmaz Erdoğan ise, “Bir hikâye ne kadar yerelse, o kadar evrenseldir. Aile gibi temel konular, dünya çapında halkların yaşadığı benzer sorunları anlatıyor” diye ekledi. İnci Taneleri dizisinde “Piraye” karakterini canlandıran oyuncu Selma Ergeç, aşkın sosyal farklılıklara rağmen evrensel bir güç taşıdığını belirtti. Ergeç, “Piraye’nin Azem’e olan aşkına çok inanıyorum. Azem de Piraye’ye karşı bir şeyler hissediyor. Aşkın bu gücü, izleyiciye de geçiyor” dedi.

Editör: Emine Koç