Ortadoğu Gazetesi
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
84.919,01 %0.169
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÖZDEN KAÇMASIN Ümit Özdağ'dan sert mesaj: "Bu konuşmayı 1000 defa daha yaparım"

Ümit Özdağ'dan sert mesaj: "Bu konuşmayı 1000 defa daha yaparım"

Ümit Özdağ, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla başlatılan soruşturmaya sert bir çıkış yaptı: "Bu konuşmayı 1000 defa daha yaparım. İster hapse atın, ister kurşuna dizin."

Antalya'da düzenlenen Zafer Partisi İl Başkanları İstişare Toplantısı'nda yaptığı konuşma nedeniyle hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla soruşturma başlatılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, konuya ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Özdağ, "Bu konuşmayı 1000 defa daha yapmaya hazırım. İster hapse atın, ister kurşuna dizin" diyerek kararlılığını dile getirdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında dün partisinin il başkanları istişare toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sarf ettiği sözler gerekçesiyle Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan soruşturma başlatıldı.

Özdağ hakkında başlatılan soruşturmaya ilişkin ilk yorumu X hesabı üzerinden yaptı. Özdağ "Erdoğan'a hakaret iddiası ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan konuşmamı Antalya'da Zafer Partisi 4. il Başkanları Çalıştayında yaptım. Konuşma yeri Antalya. Antalya Başsavcılığı soruşturma açmıyor. Erdoğan ve ben Ankara'dayız. Ankara Başsavcılığı da soruşturma açmıyor. İstanbul Başsavcılığı açıyor. Bu konuşmayı 1000 defa daha yapmaya hazırım. İster hapse atın, ister kurşuna dizin. Atatürk'ten ve kurduğu Cumhuriyet'ten taviz vermeyeceğiz. Atatürk'e ve Cumhuriyete saldırılara cevap vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Sorusturma Baslatilan Ozdag Dan Ilk Aciklama 18281548 9951 M

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *