EKONOMİ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, zengin olmak isteyenlere sırrı verdi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, zengin olmak isteyenlerin parasını hangi yatırım aracına yatırması gerektiğine dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Dolar/TL tahminleriyle adından söz ettiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı son değerlendirmede yatırımcıya en çok kazandıracak formülü verdi.

"ZENGİN OLMAK İSTEYEN PARASINI BUNA YATIRSIN"

Selçuk Geçer, altın piyasasına ilişkin dikkat çeken uyarılar yaptı. Altın ve dolar alacak olan yatırımcılar için artışın tarihini ve alım için uygun zamanı söyleyen Geçer, "Zengin olmak isteyen parasını buna yatırsın" dedi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altın fiyatlarında ciddi bir yükselişin olduğuna dikkat çekti. Yükseliş sürecinde olduğunu belirten uzman isim soruları tek tek cevapladı.

ALTIN NE ZAMAN ALINIR?

Bu yükselişin devam edip etmeyeceği merak konusu olurken Selçuk Geçer "Altın ne zaman alınır?" ve "Altın ne zaman satılır?" sorusuna yanıt verdi.

FED KARARINA DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer sürekli olarak sorulan soruları yorumlayarak yatırımcıların merak ettiği konuya açıklık getirdi. Altın fiyatlarını soranlara seslenerek altının henüz zirve görmediğini açıklayan Geçer, FED faiz indirimini veya faizlerini tepe noktasını ulaştırması durumunda asıl sıçramanın görüleceğine dikkat çekti.