İzmir merkezli ve Ege Bölgesi'nde 26 şubesi bulunan Hobi Parfümeri, Migros tarafından satın alındı. Bu satın alma ile Migros, kozmetik sektöründeki varlığını güçlendirmeyi hedefliyor.

Hobi Parfümeri, 1988 yılından beri İzmir'de faaliyet gösteriyor ve Rekabet Kurumu'nun onayının ardından mağaza ve ürünleri Migros'un envanterine katıldı.

KENT GROSS'U ALMAK İÇİN BAŞVURDU

Migros, İstanbul ve Konya'da faaliyet gösteren Kent Gross market zincirinin 6 şubesini satın almak için 3 Ocak 2024 tarihinde Rekabet Kurumu'na başvurmuştu. Rekabet Kurumu, bu başvuruyu değerlendirdikten sonra satışın onaylandığını açıkladı.

Memur ve emekli maaşı zamları belli oldu Memur ve emekli maaşı zamları belli oldu

Rekabet Kurumu'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada "Fatih Özbabacan Gıda Dış Tic. Ltd. Şti.nin Konya’da bulunan altı adet mağazasının kiracılık haklarının ve sabit kıymetlerinin, Migros Ticaret AŞ tarafından devralınması işlemine izin verildi" ifadeleri kullanıldı.

MİGROS SATIN ALIM İŞLEMLERİNE DEVAM EDECEK

Migros, Yemek ve sanal market uygulamalarıyla e-ticarette büyük başarı elde ederken, fiziki mağazacılık alanında satın alımlarla büyümeye odaklandı.

Fatih Özbabacan tarafından 2017 yılında Konya'da kurulan Fatih Özbabacan Gıda Dış Ticaret LTD. ŞTİ, KENT GROSS markası altında toptan ve perakende satış yaparak geniş bir müşteri kitlesine hizmet veriyor.

Editör: İrem Nur Kaya