"Hayat Devam Ediyor" dizisiyle şöhret kazanan Meltem Miraloğlu, Türkiye'de dizi teklifleri alamayınca Amerika'ya yerleşmişti. 2019 yılında kendisinden 48 yaş büyük ABD'li Patrick Grady ile evlenen Miraloğlu, uzun süre gündemde kalmıştı. Kimlik ve belgelerinin çalındığını belirten oyuncu, ABD'de rehin tutulduğunu ifade etti.

Ufuk Özkan'dan 'nafaka' isyanı: 'Asla ödeyemem' Ufuk Özkan'dan 'nafaka' isyanı: 'Asla ödeyemem'

Magazin Burada'nın haberine göre, Meltem Miraloğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Ben Meltem Miraloğlu. Diyarbakır’da doğdum. Tiyatro, sinema ve dizi dünyasında uzun yıllardır emek veriyorum. Başrolünü oynadığım dizi, 13 ülkede milyonlarca izleyiciye ulaşıp izlenme rekorları kırdı. Bu konuşmayı, televizyonlara suç duyurusunda bulunduğum için yapıyorum."

'Buradan beni kurtarın' 

Miraloğlu, "Amacım bu videoların İngilizce altyazıyla Immigration Federal Supreme Court İnsan Hakları hâkimine ulaşmasıdır. Avukat sağlanmasını ve haklarımı savunmak istiyorum. Kimliklerim çalındı ve ABD'de rehin tutuluyorum, bu nedenle Türkiye’ye girişim engelleniyor. ABD vatandaşlığımı alıp özgürlüğüme kavuşmak istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Emine Koç