3. SAYFA

Ünlü rapçi Sansar Salvo, cezaevinde!

Sansar Salvo'nun günler öncesinde cezaevine girdiği ortaya çıktı.

Gerçek adı Ekincan Aslan olan Sansar Salvo'nun günler öncesinde cezaevine girdiği ortaya çıktı. Ünlü rapçi, cezaevinde olduğu prodüktörü tarafından doğrulandı.

Bir dönem kanser tedavisi gören sonra kız arkadaşının ölümüyle zor günler yaşayan Sansar Salvo,daha önce intihar girişiminde bulunmuştu.  Ailesinin kendisini öldürmeye çalıştığını iddia etmişti.

Robert Hip Hop YouTube kanalında yayınlanan iddiaya göre, ünlü rapçi Anadolu Yakası'nda bir kapalı cezaevinde yatıyor. Rapçinin birkaç gün cezaevinde yatacağı öğrenildi.

Rapertuar hesabının ulaştığı Prodüktör Motif Beat, rapçinin cezaevinde olduğu doğrulandı ancak nedeni hakkında bir açıklama yapılmadı.Rapçinin başkalarına ait bilgileri izinsiz paylaştığı için cezaevine girdiği  iddialar arasında yerini koruyor.

Sansar Salvo Kimdir?

1989 yılında İstanbul Kadıköy'de  doğan Ekincan Arslan, yani sahne adıyla Sansar Salvo, Türk rap müziğinin tanınmış isimlerinden biri. Sansar Salvo, söz yazarlığı ve yorumculuğu ile genç yaşta müzik dünyasına adım atmıştır.

2008 ve 2009 yıllarında, "Adrenalin" ve "Seremoni Efendisi" albümleriyle müzikseverlerin karşısına çıkan Sansar Salvo, bu albümlerle Türkçe rap sahnesinde dikkat çekici bir çıkış yaptı. Her iki albüm de, genç sanatçının kendine has üslubunu ve lirik yeteneklerini sergilemesi açısından önemli dönüm noktaları oldu.

2010 yılında kanserle mücadele  veren Sansar Salvo, bu zorlu süreçten güç alarak 2013 yılında "24. Sarjör" albümüyle sanat hayatına geri dönüş yaptı.

2016 yılında, Türkçe rap tarihinde bir ilke imza atan Sansar Salvo, "Yakında Sans" adlı Türkçe rap'in müzik marketlerde yayımlanan ilk derleme albümünü müzikseverlerle buluşturdu.Ardından 2017'de "Şimdi Sans" albümü, hem fiziksel hem de dijital platformlarda yerini almıştır, böylece dijital müzik dünyasının varlığını hissettirdi.

Sansar Salvo'nun müzik dünyasındaki başarısının altında, hikaye anlatımı tarzındaki lirik yeteneği yatmaktadır. "Duygusal Olmaya Gerek Yok", "180 km." ve "Psikopat Yazar" gibi eserler, onun duygusal derinliği ve anlatım gücünü gözler önüne serer. 2019 yılında Kaan Boşnak ile iş birliği yapan sanatçı, "Koptu Kayış" isimli parçayla yine müzik listelerinde üst sıralarda yerini aldı.