Ohio'da 'Baby Shark' remixiyle büyük popülarite kazanan 22 yaşındaki rapçi Michael Robinson, trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Columbus'ta gerçekleşen sokak soygununda saldırgan, Robinson'ın boynundaki zinciri istemesi üzerine silahını ateşledi. Genç rapçi, olay yerinde hayatını kaybetti.

Soygun ve Cinayet Detayları

 Columbus Polis Departmanı'nın açıklamasına göre, olay geçtiğimiz gece yaşandı. Saldırgan Mahamood Hassan, Robinson'ı soymaya çalıştı ve rapçinin zinciri vermemesi üzerine silahını çekerek ateş etti. Robinson'ın cesedi yakındaki bir binada bulundu. Polis, 24 yaşındaki şüpheliyi olay yerinden birkaç sokak ötede yakalayarak cinayet suçlamasıyla gözaltına aldı.

Dalaman orman yangını kontrol altına alındı Dalaman orman yangını kontrol altına alındı

Sosyal Medyada Büyük Bir Fenomen

 Michael Robinson, sahne adıyla Ralan Styles, 'Baby Shark' remixiyle milyonlarca izlenmeye ulaşmış ve YouTube'da 100 binden fazla takipçi kazanmıştı. Son olarak "Polyamorous" adlı şarkısını yayınlayan genç rapçinin ani ölümü, hayranları ve müzik dünyasında büyük bir üzüntü yarattı.

Kardeşinden Duygusal Mesaj

 Robinson'ın kardeşi Lil' Goat, Instagram'da yaptığı paylaşımda, "Hala bunun bir şaka olduğunu umuyorum. Kalbim paramparça" ifadelerini kullanarak derin üzüntüsünü dile getirdi.

 Olayla ilgili soruşturma devam ederken, rapçinin hayranları ve müzik dünyasından birçok kişi sosyal medyada taziye mesajları paylaşıyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı