Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, fotoğraf çektirmek isteyen kadını sahneye çıktığına pişman etti Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, fotoğraf çektirmek isteyen kadını sahneye çıktığına pişman etti

 Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı'nda sahne aldığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 52 yaşındaki sanatçı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 Kozyatağı'ndaki bir otelde sahne alırken aniden yere yığılan Arolat'a, olay yerinde kalp masajı yapıldı ve hızla hastaneye sevk edildi. Ancak ünlü şarkıcı, ambulansla götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi.

 Arolat’ın vefat haberini alan yakın dostu, sanatçı Demet Sağıroğlu da hastaneye koştu. Sağıroğlu, basına yaptığı açıklamada üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi: "Metin çok yakın bir arkadaşımdı. Rejim yapıyormuş, hepimizin yaptığı o ölüm diyetlerinden biri... Sanırım kalbi dayanmadı. Gülerek gitti; menajeri de çok neşeli olduğunu söyledi. Birkaç saat önce DM'den bana komik bir mesaj bile atmıştı. Çok zor bir dönemdi onun için, birkaç sene önce annesini kaybetmişti. Sahnede kötüleşmiş, gömleğini çıkarıp dinlenmiş ama sonra yeniden sahneye çıkmış. Maalesef bir daha düştü ve ambulansa alındığında kalbi durdu. Yolda bir kez daha durdu ve kurtarılamadı. Güzel bir yere gittiğine inanıyorum, her zamanki güler yüzüyle veda etti. Mekânı cennet olsun.”

 Metin Arolat’ın ani vefatı, sanat camiasında büyük bir üzüntü yarattı. Sevenleri, sosyal medya üzerinden taziye mesajları paylaşmaya başladı.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı