MAGAZİN

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses sevenlerinden helallik istedi

ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, önümüzdeki günlerde kalp kapakçığındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olacağı ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses'in (72), Levent Dörter ile düğününde nikâh şahitliğini yaptığı kızını sosyal medya hesabından takipten çıkardığı ve birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildiği iddialarının ardından Dilan Çıtak'tan olay yaratan bir paylaşım gelmişti:

"BABANIZDAN ŞİDDET Mİ GÖRDÜNÜZ?"

İbrahim Tatlıses'in 23 yıl sonra kabul ettiği kızı, olay yaratan açıklamasının ardından eşi Levent Dörter ile Bodrum'da görüntülenmişti. Gergin tavırlarıyla dikkat çeken Dilan Çıtak Tatlıses'in, "Babanız İbrahim Tatlıses'ten mi şiddet gördünüz? 'Kız çocukları için susmayacağım' dediniz. Cevap verecek misiniz?" sorularına sessiz kalması şaşkınlık yaratmıştı.

AMELİYAT OLACAK

Şimdilerde kızıyla yaşadığı gerginlikle gündemde olan 'İmparator' lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, önümüzdeki günlerde kalbinden bir operasyon geçireceği ortaya çıktı.

Son yıllarda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir düzenli olarak kardiyoloji doktoruna muayene olan sanatçının rahatsızlığının kalp kapakçığıyla ilgili olduğu açıklandı.

HELALLİK İSTEDİ

Zor geçecek bir ameliyata gireceği iddia edilen Tatlıses'in, dostlarından helallik istediği öğrenildi.