Ayşe Ekiz, MasterChef'ten elendikten sonraki değişimiyle şok etti Ayşe Ekiz, MasterChef'ten elendikten sonraki değişimiyle şok etti

 Fatih'te yaşanan vahşi kadın cinayetleri, Türkiye'nin gündemini sarsmaya devam ederken, ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun bir sergide verdiği kesik baş ve kasap temalı pozları sosyal medyada büyük tepki topladı. Eleştirilerin hedefi haline gelen Kaygılaroğlu, "Can güvenliğimden endişeliyim" diyerek kamuoyuna yanıt verdi ve yaşananlardan dolayı tehdit altında hissettiğini belirtti. Öte yandan, Netflix dizisi Erşan Kuneri'nin ikinci sezon lansmanına katılmayan Kaygılaroğlu’nun bu hareketi dikkat çekti.

Fatih’teki Korkunç Cinayetler Gündemi Sarsıyor

 Fatih'te Semih Çelik isimli bir kişi, sevgilisini öldürerek başını kesip surlardan attıktan sonra intihar etti. Yapılan incelemeler, Çelik'in bu korkunç olayı gerçekleştirmeden önce eski sevgilisini de vahşice katlettiğini ortaya çıkardı. Türkiye'nin dört bir yanında bu olayın yankıları sürerken, kadın cinayetlerine karşı duyarlılık çağrıları artıyor.

Uraz Kaygılaroğlu’na Sosyal Medyada Sert Eleştiriler

 Bu vahşet gündemdeyken, Uraz Kaygılaroğlu'nun sergide çekilen ve cinayetlerle ilgili olumsuz çağrışımlar yapan fotoğrafları yeniden tartışma konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları, oyuncunun sergide verdiği pozların zamanlamasını ve içeriğini eleştirdi. Ağır tepkiler karşısında, Kaygılaroğlu açıklama yaparak, "Ben can güvenliğimden de üçüncü bir şahıs olarak, hedef gösterildiğim için endişe eder haldeyim. Eğer bunların bitmesi ben ve benim gibi üçüncü şahısların toplumdan men edilmesi, bir daha göz önüne çıkmamasıyla sağlanacaksa, bunu seve seve kabul ederim" dedi. Oyuncu, gerekirse mesleğini bırakacağını da vurguladı.

Cem Yılmaz’dan Destek: “Uraz Çok Üzgündü”

 Erşan Kuneri dizisinin galasına katılmayan Kaygılaroğlu’na, başrol oyuncusu ve yapımcı Cem Yılmaz’dan destek geldi. Yılmaz, yaşanan olaylar karşısında arkadaşının yanında olduğunu belirterek, "Uraz ne kadar üzüldüyse biz de arkadaşlarımla o kadar üzgünüz. Tatsız bir hadise oldu. Hepimiz konuştuk kendisiyle" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz’dan Kadın Cinayetleri Hakkında Önemli Mesaj

 Cem Yılmaz, Fatih’teki vahşet ve artan kadın cinayetleri konusunda da çarpıcı açıklamalar yaptı. "Bizim memlekette böyle sözün bittiği yer tespit edilen bir yer var. Elbette ki bizi izleyenler, sevenler bizden kendi duygularının tercümanı olmamızı istiyorlar. Aslında aklın yolu bir... Halkın beklentisi, sorumluların harekete geçmesidir" diyerek, sorumluluk sahiplerinin çözüm üretmesi gerektiğini dile getirdi.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı