İslam Memiş, takipçilerine gelecekteki ekonomik zorluklara karşı hazırlıklı olmaları gerektiğini hatırlattı. Özellikle eski ev ve eski araba satın almanın önemine değinen Memiş, "Her şeyin kiralanacağı bir sürece gireceğiz," diyerek mal sahibi olmanın gelecekte zorlaşacağını ifade etti. Ayrıca, ek iş yapmanın gerekliliğine dikkat çekerek, 2025'e hazırlık yapılmasının önemini vurguladı.

Bakan Bayraktar, 'Dar gelirli vatandaşlarımızı desteklemeye devam edeceğiz' Bakan Bayraktar, 'Dar gelirli vatandaşlarımızı desteklemeye devam edeceğiz'

"Dijital Koltuklar Geliyor"

Memiş, Aralık ayında tanıtılacak olan "dijital koltuklar" hakkında da ilginç bir öngörüde bulundu. Bu koltukların internet bağlantılı olacağını ve kullanıcıların günlerce kalkmadan oturabileceklerini belirtti. "Yeni nesil evden çıkmak istemeyecek," diyen Memiş, bu teknolojinin hayatımıza hızla gireceğini söyledi.

"Her Şey Kiralanacak, Mal Sahibi Olan Son Nesiliz"

Memiş, dünyadaki alım gücünün azalmasına dikkat çekerek, "Her şey kontrollü. Herkes görevini yapıyor. Karşı çıkan gereken cevabı alır," dedi. 2030 yılına kadar önemli uyarılarda bulunacağını belirten Memiş, mal sahibi olan son nesil olduğumuzu, bu nedenle eski ev ve araba almanın önemini tekrar vurguladı.

"Zorunlu Olmadıkça Alışveriş Yapmayın"

Memiş, takipçilerine şımarıklıktan kaçınmaları gerektiğini ve paralarının kıymetini bilmelerini tavsiye etti. "Zorunlu olmadıkça gereksiz alışveriş yapmayın," diyen Memiş, gelecekte sistemin kölesi olmamak için daha çok çalışmanın ve gerekirse ek iş yapmanın önemine dikkat çekti.

Editör: İrem Nur Kaya