Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve performansıyla dikkat çeken Victor Osimhen’in Chelsea'ye transferiyle ilgili söylentilere İngiliz basınından yeni bir açıklama geldi. Daha önce ocak ayında Premier Lig ekibine katılacağı öne sürülen Osimhen için, bu kez farklı bir tablo çiziliyor.

Chelsea Transferi Finansal Fair Play’e Takıldı

İngiliz basınından Football Insider’ın haberine göre, Chelsea'nin ara transfer döneminde Nijeryalı golcüyü kadrosuna katması beklenmiyor. Finansal Fair Play (FFP) kuralları nedeniyle, Chelsea'nin bu transferi gerçekleştirmesinin zor olduğu belirtiliyor. Haberde, Osimhen’in uzun vadeli geleceğine ilişkin kararın önümüzdeki yaz aylarında şekilleneceği ifade ediliyor.

Galatasaray'daki Performansı Dikkat Çekiyor

Napoli'den Galatasaray’a kiralık olarak transfer edilen Victor Osimhen, sarı-kırmızılı forma ile şu ana kadar 4 resmi maçta 2 gol atarken, 4 de asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu. Bu performans, Osimhen’in transfer söylentilerini daha da alevlendirse de, ara transfer döneminde Chelsea’ye gitmesi şu an için olası görünmüyor.

Dele Alli için Lille iddiası! Dele Alli için Lille iddiası!

Galatasaraylı taraftarlar, Ocak ayında herhangi bir transfer gelişmesi yaşanmasa bile, Osimhen’in sezon sonuna kadar takıma katkı sunmasını bekliyor. Bu süreçte, Chelsea'nin Finansal Fair Play koşullarını dengelemesi ve Osimhen transferini önümüzdeki yaz yeniden gündeme alması mümkün görünüyor.

Editör: Nehir Durdağı