A Milli Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella, Adana Demirspor'daki görev süresi boyunca yalnızca futbol sahasında değil, vergi listelerinde de zirveye çıktı. İtalyan çalıştırıcı, 36 milyon 479 bin liralık vergi beyanıyla Adana'nın gelir vergisi rekortmeni oldu ve bu alanda kentin en yüksek vergi ödeyen ismi olarak dikkatleri üzerine çekti.

Eylül 2021 ile Haziran 2023 arasında Adana Demirspor'un teknik direktörlüğünü yapan Vincenzo Montella, 2023 yılı vergilendirme döneminde Adana'da en fazla vergi ödeyen kişi olarak birinci sırada yer aldı. Adana Defterdarlığı tarafından açıklanan 100 kişilik vergi rekortmenleri listesinde, Montella'nın adı en üst sırada bulunuyor.

Listenin ikinci sırasında ise Adana'nın önemli turunçgil üreticilerinden Bülent Özler yer alıyor. Özler, 16 milyon 585 bin 46 lira vergi beyanında bulunarak, Montella'nın ardından Adana'nın en yüksek vergi ödeyen ikinci kişisi oldu. 

Kazanın ardından geri döndü: Toprak Razgatlıoğlu, Aragon'da bakın kaçıncı oldu? Kazanın ardından geri döndü: Toprak Razgatlıoğlu, Aragon'da bakın kaçıncı oldu?

Adana Demirspor'un sadece sahada değil, ekonomik anlamda da aktif isimlerinden biri olan futbolcu Yusuf Sarı, 4 milyon 404 bin liralık vergi beyanıyla rekortmenler listesinde 15. sırada yer aldı.

Editör: Nehir Durdağı