51 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, dün İstanbul’da Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında, taziyeleri oyuncunun annesi Cemile Çelik ve ablası Kadriye Güzeloğlu kabul etti.

Akasya Durağı'nın Gülbin'inin son halini gören tanıyamadı! Akasya Durağı'nın Gülbin'inin son halini gören tanıyamadı!

"Çocuk Kalpli Bir İnsandı"

Törende konuşan yapımcı ve yönetmen Birol Güven, Vural Çelik ile çok yakın bir dostlukları olduğunu belirterek, “Vural enerjisi yüksek ve çocuk kalpli bir insandı. Ansızın küser ama sonra gelip barışırdı. Sosyal medyada çıkan maddi sıkıntı haberleri doğru değil. Birlikte yeni bir projeye başlayacaktık, kısmet olmadı" dedi.

"İçine Kapanık ve Yalnızdı"

Oyuncu Yavuz Seçkin de Çelik'in arkadaş canlısı olduğunu ancak sektördeki yalnızlığa dikkat çekerek, “Ailemden birini kaybetmiş gibiyim. Kalbi güzeldi ama içine kapanık ve yalnızdı. Sektörümüzde bu, çok yaygın bir durum” ifadelerini kullandı.

Meslektaşları Anılarını Paylaştı

Çelik ile uzun yıllar birlikte çalışan oyuncu Begüm Öner, Çelik’in neşesini kaybetmeyen bir insan olduğunu belirterek, "Onunla ilgili kötü bir anım yok, huzur içinde uyusun" dedi. Sarp Apak ise Çelik'in setlerde herkesi güldürdüğünü, ancak bazı sağlık sorunlarını göz ardı ettiğini söyledi.

Ata Demirer paylaşım yapmıştı

Ata Demirer, Instagram üzerinden "Güzel zamanlar, güzel yıllar. Çok erken bir veda. Ailesine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yat kardeşim" sözleriyle Gülse Birsel de "Kubilay'ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz" diyerek Vural Çelik'e veda etmişti.

Gülse Birsel'i eleştirmişti

Vural Çelik, 'Avrupa Yakası'ndan kırgın ayrılmış dizinin senaristi Gülse Birsel'i eleştirmişti. Katıldığı yayında Birsel'in adını anmaktan rahatsız olan oyuncu, "Dizinin beyin takımından Sinan Çetin ve Atilla Aslan'a sonsuz teşekkür ediyorum. Ancak yine beyin takımından bir isme teşekkür etmiyorum. O kişi erkek değil dişi. Kim olduğunu anlamak hiç de zor değil" demişti.

Editör: İrem Nur Kaya