GÜNDEM

Vural Çelik'in cenaze detaylarını menajeri paylaştı!

51 yaşındaki ünlü oyuncu Vural Çelik'in kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği menajeri Birol Güven tarafından açıklandı. Cenaze töreni 19 Ekim'de yapılacak.

Üsküdar'daki evinde hayatını kaybeden 51 yaşındaki Vural Çelik'in ölüm nedeni kalp krizi olarak belirlendi. Menajeri Birol Güven, oyuncunun olaydan 2 gün önce rahatsızlandığını ve hastaneye giderek serum aldığını söyledi. Adli Tıp'ın kesin sonucu belirleyeceğini belirten Güven, ölümün kalp krizine bağlı olduğunu düşündüklerini ifade etti.

Cenaze töreni hakkında konuşan Birol Güven, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Vural Çelik'in cenazesini yarın (19 Ekim) Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle namazında kaldırmayı planlıyoruz, ancak işlemler tamamlanmadığı için henüz kesinleşmedi" dedi.

Vural Çelik Kimdir?
Vural Çelik, 18 Mart 1973'te Ankara'da doğmuş bir Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusuydu. Ordu kökenli olan Çelik, kariyerine 1989'da Levent Kırca Tiyatrosu'nda başladı. Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda çalıştıktan sonra BKM'ye katıldı ve birçok önemli projede yer aldı. "Avrupa Yakası" dizisinde Kubilay Peynircioğlu karakteriyle tanındı. En son "Seksenler" dizisinde Niyazi karakterini canlandırdı.