Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara’nın boşanma söylentileri gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Arjantin basınında ortaya çıkan ses kayıtlarında, Nara’nın "Mauro’dan boşandığım için Arjantin’e geldim, artık buna dayanamıyorum" ifadeleri, çiftin ayrılma sürecine dair spekülasyonları güçlendirdi.

Ses Kayıtları Ortalığı Karıştırdı

 Arjantin medyasına sızdırılan ses kayıtlarında, Wanda Nara'nın boşanma sürecini organize ettiğini belirttiği duyuldu. Bu gelişmeler, çiftin evliliğinin ciddi bir krizle karşı karşıya olduğunu gösteriyor. Nara'nın "Artık buna dayanamıyorum" sözleri, evliliklerinin sona yaklaştığına işaret ediyor.

Avukattan Açıklama: "Uzlaşma Yok"

 Nara’nın avukatı, çiftin bir arada görüntülenmesine rağmen, "Mauro, sadece kızlarını görmek için Arjantin’e geldi. Aynı evde kaldılar ama ayrı odalarda bulundular. Boşanmadılar, ancak ilişkilerinde teknik bir uzlaşma söz konusu değil" diyerek durumu netleştirdi.

Fatih Terim bombayı patlattı: Yeni takımı belli oldu Fatih Terim bombayı patlattı: Yeni takımı belli oldu

Icardi'nin Galatasaray'dan Ayrılma İhtimali Artıyor

 Boşanma iddialarının ardından, Icardi’nin Galatasaray’dan ayrılıp Arjantin’e dönme ihtimali de konuşulmaya başlandı. Çiftin ilişkilerindeki belirsizlik futbol kariyerini de etkileyebilir.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı