Türkiye-Karadağ maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Türkiye-Karadağ maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

 Fenerbahçe’nin genç yeteneği Jayden Oosterwolde, İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United’ın radarına girdi. Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Jorge Jesus’un, "Bu çocuktan çok para kazanacaksınız" sözleriyle övdüğü Oosterwolde için West Ham, ocak ayında resmi bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Yönetim Satışa Sıcak Bakmıyor, Ancak Büyük Teklifler Her Şeyi Değiştirebilir

 Fenerbahçe yönetimi ve teknik direktör Jose Mourinho, genç oyuncunun satışına şimdilik kesinlikle karşı. Ancak, West Ham’ın yapacağı teklifin astronomik seviyelere ulaşması durumunda Fenerbahçe cephesinde değerlendirme yapılabileceği belirtiliyor. İngiliz ekibinin ilgisi, Oosterwolde’nin Avrupa’daki yükselen değeriyle de dikkat çekiyor.

Geçmişte 12 Milyon Euro Teklif Alındı

 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz sezonun devre arasında Oosterwolde için 12 milyon euroluk bir teklif aldıklarını açıklamıştı. Asbaşkan Acun Ilıcalı da kısa süre önce katıldığı bir programda genç oyuncu için çeşitli tekliflerin geldiğini ifade etmişti. Son olarak Oosterwolde de, Twente maçı öncesi yaptığı açıklamada birçok Avrupa kulübünün kendisiyle ilgilendiğini belirterek bu ilginin doğruluğunu teyit etmişti.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı