Hollandalı futbolcu Wout Weghorst, transfer durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, geleceğinin henüz netleşmediğini belirtti. Weghorst, Ajax'ın da olası bir seçenek olduğunu vurguladı ve genel olarak transfer paketinin uygun olması gerektiğini ifade etti.

Adeta gol olup yağdılar: Galatasaray  namağlup! Adeta gol olup yağdılar: Galatasaray namağlup!

"Kalıcı Bir Yer Arıyorum"

Wout Weghorst, kendisiyle ilgilenen birkaç takım olduğunu ve Burnley ile antrenmanlara başlayacağını belirterek, "Başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum. Her iki taraf için de uygun bir çözüm bulmamız gerektiğini düşünüyorum" dedi. Ailesiyle sıkça seyahat ettiğini ve kalıcı bir yer arayışında olduğunu belirten Weghorst, "Bu yüzden Hollanda kesinlikle bir seçenek. Ajax, Hollanda'nın en büyük kulübü. Fazla söze gerek yok" ifadelerini kullandı.

Süper Lig ve Diğer Takımlar Hakkında

Adı Süper Lig kulüpleriyle de anılan Weghorst, Kicker'a verdiği röportajda Beşiktaş'ta oynadığı dönemi övgüyle anarak, "İstanbul'da geçirdiğim dönem muhteşemdi. Taraftarlar, duygular ve tutku açısından harika bir seçimdi. Benim için inanılmaz bir deneyimdi" dedi. Burnley'e transfer olarak Premier Lig hayalini gerçekleştirdiğini ve Manchester United'da oynadığı dönemi de sevgiyle hatırladığını belirtti.

Gelecek Hedefleri

2026 Dünya Kupası'nda oynamayı hedefleyen Weghorst, emeklilik planlarını şimdilik rafa kaldırdığını ve 37-38 yaşına kadar oynamak istediğini söyledi. "Kendimi iyi hissediyorum ve çok iyi durumdayım. Umarım EURO 2024, milli takımdaki son turnuvam olmaz. 2 yıl sonraki Dünya Kupası kesinlikle hedeflerim arasında. Goller atacağım ve orada olacağım" dedi.

Editör: Nehir Durdağı