Trabzon'un Araklı ilçesinde, Haçovit Yaylası'nda çıkan yangın sonrası evde 3 kişinin cesedi bulundu. Yapılan incelemelerde, cesetlerin sahibi Gülüzar Altuntaş (61), Kasım Altuntaş (66) ve Arif Altuntaş (67) olduğu belirlendi. Ancak yangının sebebi araştırıldığında, olayın basit bir yangın değil, korkunç bir cinayet olduğu ortaya çıktı.

Görüntü haftalar sonra ortaya çıktı: Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor Görüntü haftalar sonra ortaya çıktı: Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor

Arazi Anlaşmazlığı Cinayete Dönüştü

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, cinayetin arkasında arazi anlaşmazlığı olduğu belirtildi. Şüpheliler M.A, M.A. ve suça sürüklenen çocuk A.A.'nın, akrabaları olan Gülüzar, Kasım ve Arif Altuntaş'ı önce bıçaklayarak öldürdükleri, ardından ise evi ateşe verdikleri tespit edildi. Olay yerine yakın bir arazide cinayetlerde kullanılan bıçak bulundu.

640Xauto-37

Şüpheliler Gözaltında

Olayla ilgili olarak Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüpheliler M.A, M.A. ve suça sürüklenen çocuk A.A.'yı gözaltına aldı. Cinayetlerin ardından başlatılan soruşturma derinlemesine devam ederken, hayatını kaybedenlerin otopsi işlemleri sürüyor.

Editör: İrem Nur Kaya