Tunceli-Elazığ karayolu üzerinde, yaralı bir serçeyi kurtarmaya çalışırken kamyonun çarptığı Cihan Karaca, ağır yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Karaca, hastanede tedavi altına alındı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Tunceli'nin Aktuluk Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Karayolunda seyir halinde olan Cihan Karaca, yaralı bir serçeyi fark ederek aracını durdurdu ve serçeyi kurtarmak için yola çıktı. Bu esnada hareket halindeki bir kamyon Karaca’ya çarptı. Olayın ardından kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Elazığ'da iki kişi arasında silahlı kavga yaşandı: 1 kişi yaralandı Elazığ'da iki kişi arasında silahlı kavga yaşandı: 1 kişi yaralandı

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Karaca, Tunceli Devlet Hastanesi’ne, oradan da Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğu belirtilen Karaca’nın tedavisi devam ediyor. Kazanın ardından kamyon sürücüsü ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri, olayın vahametini gözler önüne serdi. Karaca’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, kaza anına tanıklık eden görüntüler, yaşanan trajediyi bir kez daha hatırlatıyor.

Editör: Nehir Durdağı