YAŞAM

Yargıtay Savcısı İşçimen'e saldıran şahıs hakkında soruşturma başlatıldı

Yargıtay Savcısı Necip Cem İşçimen, Fenerbahçe-Alanyaspor maçı sonrası otoparkta yumruklu saldırıya uğradı. Saldırgan aranıyor, olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Fenerbahçe-Alanyaspor maçının ardından Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, Kadıköy'deki otopark çıkışında beklenmedik bir saldırıya uğradı. Maç sonrasında aracına binen Savcı İşçimen, arkasında kornaya basan bir sürücüyü uyarmak için aracından indiği sırada, sürücü tarafından defalarca yumruklandı. Saldırgan, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle sakinleştirildi ve olay yerinden kaçtı. O anlar, güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Saldırganın 7 farklı suçtan kaydı olduğu tespit edildi ve polis tarafından aranmaya başlandı.

Bakan Tunç’tan Sert Tepki: “Soruşturma Başlatıldı”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Yargıtay Cumhuriyet Savcımız Necip Cem İşçimen'e yönelik yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, bu vahim olayla ilgili adli soruşturma başlatmıştır," diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.