SPOR

Yeni doğan bebeğe milli futbolcu Arda Güler’in ismi verildi

Karabük’te yeni doğan bebeklerine Arda Güler’in ismini veren Güler çifti, ünlü futbolcudan imzalı forma bekliyor. Galatasaraylı baba, milli futbolcuyu destekliyor.

 Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaşayan Bilal ve Damla Nur Güler çifti, 15 Ekim'de dünyaya gelen oğullarına milli futbolcu Arda Güler’in adını koydu. Galatasaray taraftarı olduğunu belirten baba Bilal Güler, oğullarına bu ismi, Arda Güler’in milli takımda sergilediği başarıdan ve örnek kişiliğinden etkilenerek verdiklerini ifade etti.

"Oğlumuz da Arda Güler Gibi Başarılı Olsun"

 27 yaşındaki baba Bilal Güler, genç futbolcunun yeteneği ve başarılarıyla tüm Türkiye'yi gururlandırdığını belirtti. Güler, “Galatasaraylıyım ama Arda Güler’i başarılarından dolayı destekliyoruz ve onun yanındayız. İnşallah oğlumuz da onun gibi başarılı bir futbolcu olur. Eğitimini tamamladıktan sonra Arda Güler gibi yetişmesini istiyoruz,” dedi.

Arda Güler’e İmzalı Forma Çağrısı

 Anne Damla Nur Güler ise eşinin hamilelik sürecinde Arda Güler’in fotoğrafını telefon ekranında taşıdığını ve doğacak çocuklarına bu ismi vermekte çok ısrarcı olduğunu belirtti. Güler, “Oğlumuz Arda Güler gibi gamzeli, bu yüzden de eşim bu ismi daha da çok sevdi. Hayırlı evlat olur inşallah,” ifadelerini kullandı. Çift, milli futbolcudan imzalı forma beklediklerini de dile getirdi.