Mersin'in Tarsus ilçesinde yol verme yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Şüpheli, pompalı tüfekle müdahale eden babası, amcası ve izinde olan bir uzman çavuşu vurarak öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kanlı Yol Tartışması: 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Olay, 11 Ağustos'ta Tarsus ilçesine bağlı Sucular Mahallesi'ndeki bir restoranın önünde meydana geldi. İki aile arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İ.Ş. isimli şüpheli, yanında bulundurduğu pompalı tüfekle araya giren babası Mehmet Emin Şahin (53), izne gelmiş olan Uzman Çavuş Metin Denizedalan ve amcası Abdurrahim Denizedalan'ı vurarak öldürdü. Olayda 6 kişi de yaralandı.

Nevzat Bahtiyar'ın evinde hareketlilik! Cinayeti çözecek deliller mi bulundu? Nevzat Bahtiyar'ın evinde hareketlilik! Cinayeti çözecek deliller mi bulundu?

Şüpheli Cezaevine Gönderildi

Jandarma ekiplerinin müdahalesiyle İ.Ş. ve olayla bağlantılı M.G. gözaltına alındı. Soruşturma sürecinde mahkemeye sevk edilen İ.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğer iki şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör: Nehir Durdağı