SPOR

Yunus Akgün: "Kazanmak önemliydi, küfür etmem söz konusu değil"

Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün, Elfsborg galibiyetinin ardından maçı değerlendirdi ve PFDK'ya sevk edilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

 Galatasaray'ın yetenekli oyuncusu Yunus Akgün, 4-3 kazandıkları Elfsborg maçının ardından hem galibiyeti değerlendirdi hem de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Kazanmak Önemliydi"

 Yunus, galibiyeti değerlendirirken, “Üzücü bir haber aldık, şehitlerimiz var, çok üzücü bir durum. Ama maçta 4-3 kazandık ve bu bizim için önemliydi. Avrupa'da 7 puan yaptık ve inşallah bu performansı devam ettiririz” dedi.

"Küfür Etmem Söz Konusu Değil"

 PFDK'ya sevk edilmesiyle ilgili soruya da yanıt veren Yunus Akgün, "Paylaşımlarımı sosyal medya ekibim yapıyor. Hiç kimseye küfür veya hakaret etmem söz konusu değil. Kendi marşımızla ilgili bir paylaşım yaptım. Bunun farklı yerlere çekilmesi üzücü" ifadelerini kullandı.

"Ligde ve Avrupa'da Kupaları Kazanmak İstiyoruz"

 Galatasaray'ın hem ligde hem de Avrupa'daki hedeflerinden bahseden Yunus, "Amacımız kupaları kazanmak. Hem ligde hem Avrupa'da emin adımlarla ilerliyoruz. Takımda çok güzel bir aile ortamı var ve herkes keyif alıyor. Umarım bu şekilde devam ederiz" dedi.

Ne Olmuştu?

 Galatasaray'ın Antalyaspor'u 3-0 yendiği maçın ardından Yunus Akgün, sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı. Ancak paylaşımdaki müzikte Beşiktaş'a yönelik hakaret içerikli sözlerin yer aldığı iddia edildi. Bu iddialar sonrası Yunus, PFDK'ya sevk edildi.