GÖZDEN KAÇMASIN

Yusuf Dikeç annesini paylaştı: Yorumlar mide bulandırdı

Milli atıcı Yusuf Dikeç'in annesiyle paylaştığı fotoğrafa gelen çirkin yorumlar tepki topladı. Dikeç'in sosyal medya paylaşımı, başörtüsü üzerinden eleştirildi.

2024 Paris Olimpiyatları'nda dikkatleri üzerine çeken ve ülkemize gümüş madalya kazandıran milli atıcı Yusuf Dikeç, sosyal medyada annesiyle paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. Dikeç'in paylaşımına gelen çirkin yorumlar ise büyük tepki topladı.

Başarıya Gölge Düşüren Yorumlar

Yusuf Dikeç, eli cebinde yaptığı atışla dünya genelinde fenomen haline gelmiş, atış stili birçok kişi tarafından taklit edilmişti. Dikeç, annesiyle olan bir fotoğrafını "My Most Precious..." notuyla sosyal medya hesabında paylaştı. Ancak bu masum paylaşım, bazı kullanıcılar tarafından eleştirildi. Özellikle bir kullanıcının, "Maalesef rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız" şeklindeki yorumu, başörtüsünden duyulan rahatsızlığı dile getirerek tartışma yarattı.

Diğer bazı kullanıcılar da fotoğrafın altında "sil şunu", "Avrupa'ya küçük düştük", "Bizi Arap sanacaklar" gibi yorumlarda bulunarak, Dikeç'in paylaşımını eleştirdiler. Ancak birçok kişi bu çirkin yorumlara karşı çıkarak, Dikeç'e ve annesine destek verdi.

Destek Mesajları ve Tepkiler

Yorumlar, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir tartışmaya neden olurken, Dikeç'e destek verenler de sessiz kalmadı. Destekçiler, milli sporcunun başarısını gölgelemeye çalışan bu tür yorumların kabul edilemez olduğunu vurguladı ve Dikeç'in ailesine olan sevgisini özgürce paylaşma hakkını savundu.

Bu tür yorumların, başarıya gölge düşürmek yerine daha fazla destek ve dayanışma ile karşılanması gerektiğini düşünüyor musunuz? Bu olay sosyal medyada sınırların nasıl korunması gerektiği konusunda ne gibi dersler çıkarabilir?