POLİTİKA

Zafer Partisi il başkanına silahlı saldırı!

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk, silahlı saldırıya uğradı. Partiden destek mesajları gelirken Ümit Özdağ, bu saldırıların yılgınlığa neden olmayacağını belirtti.

 Gaziantep'te Zafer Partisi'nin kurucu il başkanı ve milletvekili adayı Mehmet Pamuk, otelinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda bacaklarından vurulan Pamuk, hızla hastaneye kaldırılırken sağlık durumu yakından takip ediliyor. Zafer Partisi'nden bir heyet olayın ardından Gaziantep’e hareket etti.

Ümit Özdağ’dan İlk Açıklama

 Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, saldırıyı sosyal medya hesabından duyurdu. Özdağ, "Zafer Partisi Gaziantep kurucu il başkanı ve milletvekili adayı Mehmet Pamuk, Ankara'da Genel Merkez'de düzenlenen stratejik iletişim programına katıldıktan sonra Gaziantep'e döndü ve otelinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Mehmet Pamuk’un bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor ve Zafer Partisi’ne yönelik saldırıların bizleri yıldıramayacağını vurguluyorum," ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Heyeti Gaziantep’te

 Pamuk’a yönelik saldırının ardından Zafer Partisi'nden bir heyet destek ve inceleme için Gaziantep’e doğru yola çıktı. Partiden yapılan açıklamalarda, yaşanan saldırının partiyi hedef alan bir gözdağı olduğu, ancak Zafer Partisi'nin bu tür eylemlerle yıkılamayacağı belirtildi.

 Pamuk’un sağlık durumuyla ilgili detaylı bilginin ilerleyen saatlerde paylaşılması bekleniyor.