SPOR

Zaha, Galatasaray'a geri dönmeye hazırlanıyor!

Lyon, Wilfried Zaha'nın kiralık sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Fildişi Sahilli futbolcu, Ocak ayı beklenmeden Galatasaray'a dönebilir.

 Lyon, Galatasaray'dan kiraladığı Wilfried Zaha'nın geleceğiyle ilgili kararını verdi. Fildişi Sahilli futbolcu, Fransız ekibinde beklentileri karşılayamadığı ve disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik direktör Pierre Sage tarafından kadro dışı bırakıldı. Lyon'un, Zaha'nın kiralık sözleşmesini feshederek Ocak transfer dönemini beklemeden Galatasaray'a geri göndermeyi planladığı öğrenildi.

Zaha'nın Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı

 Galatasaray'dan sezon başında Lyon'a kiralanan 31 yaşındaki Zaha, Fransız ekibinde de istenilen performansı sergileyemedi. Sadece iki maçta forma şansı bulan Zaha, toplam 76 dakika sahada kaldı ve yalnızca bir asist yapabildi. Lyon'da performansının yanı sıra disiplinsiz davranışları da teknik heyeti rahatsız etti.

Sözleşme Feshi Yolda

 Lyon'un, Zaha'yla ilgili son kararını önümüzdeki haftalarda vereceği, ancak sözleşmesinin sezon sonunu beklemeden feshedileceği iddia ediliyor. Teknik direktör Pierre Sage'in oyuncuyu kadro dışı bırakması ve Zaha'nın beklenen katkıyı sağlayamaması, bu kararı hızlandırmış gibi görünüyor. Fildişi Sahilli oyuncunun, kış transfer dönemi bile beklenmeden Türkiye'ye dönmesi olası.

Galatasaray ile Sözleşmesi 2026'ya Kadar Devam Ediyor

 Wilfried Zaha'nın Galatasaray ile 2026 yılına kadar devam eden sözleşmesi bulunuyor. Lyon'da tutunamayan futbolcunun yeniden sarı-kırmızılı formayı giymesi, Galatasaray yönetimi için önemli bir karar olacak.