MAGAZİN

Zerrin Özer’den sağlık durumuyla ilgili üzücü haber!

Zerrin Özer, beyin damarlarındaki daralma nedeniyle yaşadığı sağlık sorunlarını anlattı: "Sendeleyerek dengesiz yürüyorum ama dimdik ayaktayım."

 Türk müziğinin sevilen ismi Zerrin Özer, katıldığı ödül töreninde sağlık durumu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beyin damarlarında daralma olduğunu belirten Özer, bu durumun dengesiz yürümesine neden olduğunu söyledi. Ünlü sanatçı, "Beyin damarlarımdan ikisinde önemli ölçüde daralma var. Bu nedenle sendeleyerek dengesiz yürüyorum," diyerek sevenlerini üzdü.

Fiziksel Tedavi Süreci

 Daha önce omurilik ameliyatı geçiren ve bu süreçte yaşadığı sağlık sorunları ile kaygı bozukluğu nedeniyle Darülaceze'de fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi gören Özer, iyileşme sürecini sürdürüyordu. Zorluklara rağmen ayakta durduğunu belirten Özer, "Her şeye rağmen burada, bu ödül töreninde ayakta durarak mücadelemi göstermek istedim" dedi.

 Zerrin Özer’in açıklamaları, sanatçının sağlık durumu hakkında endişe uyandırırken, güçlü duruşuyla da sevenlerine moral vermeye devam ediyor.