15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde birçok vatandaş, İstanbul Fatih'te mehter takımı eşliğinde 15 Temmuz yürüyüşü gerçekleştirdi. Üsküdar'da bulunan 15 Temmuz Şehitler Makamı da ziyaretçi akınına uğradı. Anıtı ziyaret eden vatandaşlar şehitler için dua ve Kuran-ı Kerim okudu.

İstanbul Fatih'te 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümü nedeniyle Fatih Camii'nden Saraçhane'ye doğru yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüşe İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, eşi Sümeyye Bayraktar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehter takımı eşliğinde Türk bayraklarıyla gerçekleştirilen yürüyüş dron ile havadan görüntülendi. Fatih Camii'nde başlayan program, yürüyüşle Saraçhane Anıt Park'a devam etti.

AK Partili isimden Engin Polat'ın tahliyesine sert tepki AK Partili isimden Engin Polat'ın tahliyesine sert tepki

15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıl dönümünde birçok vatandaş Üsküdar'da bulunan 15 Temmuz Şehitler Makamını ziyaret etti. Anıtı ziyaret eden vatandaşlar şehitler için dua ve Kuran-ı Kerim okudu. Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ne de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Müze içerisinde 15 Temmuz gecesine ait eşyalardan oluşan sergiyi gezen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.


 

Editör: Nehir Durdağı