Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın kabrini ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tavşantepe Mahallesi Mezarlığı’nda dualar ederek mezara çiçek bıraktı. Ziyaretin ardından açıklama yapan Adalet Bakanı Tunç, Narin Güran cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmada önemli gelişmeler olduğunu belirtti.

22 Şüpheli Mahkemeye Çıkacak

Yenge Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı! Yenge Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

Bakan Tunç, Narin Güran cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan 22 şüphelinin yarın mahkemeye çıkarılacağını duyurdu. Tunç, “267 kişinin ifadesi alındı, her ayrıntı inceleniyor, faillerin ortaya çıkartılması için tüm adımlar atılıyor. Caniler, hesap verecek” ifadelerini kullandı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayın aydınlatılması için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü belirten Bakan Tunç, 4 bin 656 personelin görev aldığı arama çalışmalarında 5 kilometrelik alanın incelendiğini aktardı. Tunç, olayda kullanıldığı değerlendirilen kimyasallarla ilgili inceleme raporlarının beklendiğini ve olay yerinden elde edilen swap, toprak, balçık ve taş parçaları üzerinde yapılan incelemelerin de sürdüğünü kaydetti.

Editör: Nehir Durdağı