Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın acı haberi dün geldi. Küçük kızın cansız bedeni, köyün yakınındaki dere yatağında bir çuval içinde bulundu. Narin’in cesedinin bulunmasının ardından, aralarında annesi, babası ve kardeşlerinin de bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

Cansız Bedeni Ağabeyine Teslim Edildi

Türkiye'yi derinden sarsan bu olayın ardından Narin Güran’ın cenazesinin aileye teslim edilip edilmeyeceği merak konusuydu. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından Narin’in cansız bedeni, ağabeyi Baran Güran'a teslim edildi. Cenaze, yıkanmak üzere Yeniköy mezarlığına götürüldü ve köy mezarlığında defnedileceği belirtildi.

Anne, Baba ve Kardeşler Gözaltında

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir Cumhuriyet başsavcıvekili ve 3 Cumhuriyet savcısının daha görevlendirildiğini açıkladı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 şüpheli arasında, Narin’in annesi, babası, iki ağabeyi, üç amcası ve tutuklanan amca S.G’nin eşi de bulunuyor. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Görüntü haftalar sonra ortaya çıktı: Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor Görüntü haftalar sonra ortaya çıktı: Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor

Narin'in Bulunduğu Bölge Defalarca Aranmıştı

Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunduğu bölge, Diyarbakır’daki özel ekipler ve Ankara’dan gelen ekiplerin koordineli çalışmalarıyla 8 defa aranmıştı. Ancak daha önce Narin’e dair herhangi bir iz bulunamamıştı.

Editör: İrem Nur Kaya