Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolması ve ardından cansız bedeninin bulunması tüm Türkiye’de büyük yankı uyandırdı. Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin’in cesedi, 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içinde bulundu. Bu üzücü olayla ilgili olarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma hızla devam ediyor.

Narin'in Naaşı Köyüne Götürüldü

Narin Güran’ın cansız bedeni, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nda 13 uzman tarafından gerçekleştirilen 10 saatlik detaylı bir otopsinin ardından toprağa verilmek üzere köyüne götürüldü. Bu trajik olayla bağlantılı olarak gözaltına alınan 24 şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Amca Salim Güran’ın Otomobili İncelemeye Alındı

Soruşturma kapsamında gece saatlerinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cezaevinde tutuklu bulunan Narin’in amcası Salim Güran'a ait otomobil, Narin’e ait DNA izlerinin tespit edilmesinin ardından, yeniden incelenmek üzere jandarma tarafından götürüldü. Bu durum, soruşturmanın seyrini değiştirebilecek önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

İstanbul'da zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var İstanbul'da zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Editör: İrem Nur Kaya