Kırşehir'de düzenlenen Sefo konserinde AK Parti Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer, eşiyle tartışan Fatma Banu Çoban’ı darbetti. Olay sonrası burnu kırılan genç kadın ameliyat edildi ve saldırgan hakkında şikayetçi olduğunu belirtti. AK Parti’nin ise Ünlüer'in istifasını istediği öğrenildi.

"Eşine Temas Ettin" Gerekçesiyle Yumruk Attı

 Olay, 13 Ekim'de Kaman Ceviz Festivali kapsamında gerçekleştirilen Sefo konserinde meydana geldi. Çoban, konserde Melih Ünlüer’in kolunun kendisine birkaç kez değmesi üzerine uyarıda bulunduğunu, ancak Ünlüer'in oralı olmadığını anlattı. Ünlüer, başka bir gençle de "eşine temas etti" gerekçesiyle tehditkâr şekilde tartıştı. Çoban, Ünlüer'in kendisiyle de sert bir dille konuştuğunu, eşi olduğunu sonradan öğrendiği kadının ise yakasına yapıştığını söyledi. O sırada Melih Ünlüer'in birden kendisine yumruk attığını ifade eden Çoban, "Yumruk yüzümün sağ kısmına geldi, o kadar güçlüydü ki yere düştüm" dedi.

Tekirdağ'da korkunç kaza: Kavşakta araç takla attı! Tekirdağ'da korkunç kaza: Kavşakta araç takla attı!

"Yüzüm Kan İçindeydi"

 Yumruk sonrası ayağa kalkmaya çalışan Çoban, yüzünün kanlar içinde olduğunu fark etti. Kuzeninin polisi çağırma çabası üzerine Melih Ünlüer’in eşini olay yerinden sürükleyerek uzaklaştırdığını belirtti. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Çoban, burnunun kırıldığını ve ameliyat olmak zorunda kaldığını söyledi.

"Nasıl Vurdum Kıza" Diye Övünmüş

 Olay sonrası Ünlüer’in konser alanında şiddet uyguladığını övünerek anlattığına dikkat çeken Çoban, kuzeninin bu konuşmaya tanık olmasının olayın aydınlanmasında etkili olduğunu belirtti. Ünlüer ise olayı inkâr ederek, Çoban'ı tanımadığını ve olayla ilgisinin olmadığını iddia etti.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı