AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, vergi rekortmenleri listesinde zirvede yer alan Baykar Yöneticileri Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar’a övgülerde bulundu. Çelik, Baykar’ın başarısının Türkiye'nin gelecek vizyonunun, özgüveninin ve azminin sembolü olduğunu vurguladı.

"Türkiye'nin Geleceğine Katkıda Bulunmanın Simgesi"

Ömer Çelik, Baykar yöneticilerinin çalışarak ve üreterek ülkeye katkıda bulunduklarını ve bu başarı hikayesinin tüm gençler için ilham kaynağı olduğunu belirtti. Baykar’ın ürettiği yüksek katma değerli inovatif ürünlerle milli güvenliğe ve milli teknoloji hamlesine büyük katkı sağladığını ifade eden Çelik, bu başarıya yönelik eleştirilerin ise Türkiye’nin başarılarından rahatsız olanlar tarafından yapıldığını dile getirdi.

Çelik, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar’ın ortaya koyduğu başarı, ülkemizin gelecek vizyonunun, özgüveninin ve azminin sembollerinden olmuştur; takdire şayandır. Bu başarı, Türkiye’nin geleceğine üreterek katkıda bulunmak isteyen tüm gençlerimize örnek teşkil etmektedir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili tartışmalara son noktayı koydu! Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili tartışmalara son noktayı koydu!

Bu açıklama, Baykar’ın Türkiye’nin savunma sanayii ve teknoloji alanında elde ettiği başarıların altını çizerken, bu tür başarıların ülkenin geleceği için ne denli önemli olduğunu vurguluyor.