Harry Potter oyuncusu Emma Watson Türkiye’ye geliyor! Harry Potter oyuncusu Emma Watson Türkiye’ye geliyor!

 Ankaralı Turgut adıyla tanınan ünlü türkücü Turgut Karataş, kanserle mücadelesi sırasında çocuklarını evlatlıktan reddederek büyük bir tartışma başlattı. Bir süredir ekonomik sıkıntılar nedeniyle tedavi göremeyen Karataş, sosyal medyada yayınladığı videoyla bu radikal kararını duyurdu.

Çocuklarını Sert Sözlerle Suçladı

 Turgut, 27 yıldır kendi kazandığı parayla çocuklarını geçindirdiğini ve onların hiçbir zaman kendi emekleriyle para kazanmadığını söyledi. Video sırasında çocuklarına çok sert ifadelerle yüklendi: "Oğlum, Özlem, Hasret, hepsi çete olmuş. Baba parasıyla damat besliyoruz. Bana toplanan ilaç paralarını tehditlerle almak istiyorlar," dedi. Ünlü türkücü, çocuklarının haksız ve ahlaksız bir tutum içinde olduğunu belirterek bu kararını almak zorunda kaldığını ifade etti.

Tedavi İçin Yardım Kampanyası Başlatılmıştı

 Turgut Karataş, kanser tedavisi için ekonomik olarak zor günler geçiriyordu. Sosyal medyada başlatılan yardım kampanyalarıyla toplanan ilaç paraları, ünlü sanatçının tedavisi için kullanılacaktı. Ancak Karataş, çocuklarının bu paraları almak istediğini iddia ederek, onların niyetini sorguladı ve evlatlıktan reddetme sürecini başlattı.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı