Beşiktaş’ın borcu açıklandı! Beşiktaş’ın borcu açıklandı!

 İngiltere Premier Lig’in güçlü kulüplerinden Liverpool, sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Muhammed Salah’ın yerini genç milli yıldız Arda Güler ile doldurmayı planlıyor. İngiliz devi, Real Madrid’de fazla süre alamayan Arda için 70 milyon euroyu gözden çıkardı.

Liverpool’un Yeni Gözdesi Arda Güler

 İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Liverpool, Salah’ın ayrılığı sonrası Arda Güler’i kadrosuna katmak istiyor. Arda’nın transferi için 70 milyon euro gibi yüksek bir bütçe ayıran İngiliz kulübü, Real Madrid’i ikna etmek için hazırlık yapıyor.

Real Madrid İkna Olur mu?

 Arda Güler’in güncel piyasa değeri 45 milyon euro civarında olsa da Liverpool’un cazip teklifi, Real Madrid’in transfer planlamasını gözden geçirmesine sebep olabilir. İspanyol devinin Arda için ne karar vereceği ise merak konusu.

Arda’nın Performansı ve Sözleşme Durumu

 19 yaşındaki Arda Güler, Real Madrid’de bu sezon toplam 11 maçta 292 dakika forma giydi ancak gol ya da asist katkısı yapamadı. Genç futbolcunun Real Madrid ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak daha fazla süre bulmak istemesi, transfer söylentilerini güçlendiriyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı