Fenerbahçe - Manchester United maçında şok görüntü! Fenerbahçe - Manchester United maçında şok görüntü!

 Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK, evinde konuk ettiği Konyaspor’u 3-1 yenerek ligde 7 maç sonra galip gelmeyi başardı. Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep ekibi, 1-0 geriye düştüğü mücadelede güçlü bir geri dönüşle 3 puanın sahibi oldu.

Maçın Golleri ve Öne Çıkan Anlar

 Gaziantep Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan maçta, Konyaspor 13. dakikada Ndao’nun attığı golle öne geçti. Ancak ev sahibi ekip, 28. dakikada Ertuğrul Ersoy’un golüyle dengeyi sağladı. İkinci yarıda ise Gaziantep FK’nın baskısı sonuç verdi; 61. dakikada Lungoyi ve 81. dakikada Sorescu’nun golleriyle skoru 3-1’e taşıyan Gaziantep FK, sahadan galibiyetle ayrıldı.

Selçuk İnan’la İlk Galibiyet

 Bu sonuçla Gaziantep FK, ligde 7 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Bu süreçte 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan takım, 10. haftada hanesine 3 puan ekleyerek puanını 9’a çıkardı. Konyaspor ise üst üste 2. yenilgisini alarak 11 puanda kaldı.

Ali Çamdalı Koltuk Değnekleriyle Sahada

 Geçtiğimiz günlerde antrenmanda sakatlanan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, sol aşil tendonundaki rüptür nedeniyle koltuk değnekleriyle takımının başında yer aldı. Çamdalı’nın bu zor anlarda bile takımını yalnız bırakmaması dikkat çekti.

Gelecek Hafta Programı

 Ligin 11. haftasında Gaziantep FK, sahasında Göztepe’yi ağırlayacak. Konyaspor ise Başakşehir ile kendi sahasında karşılaşacak.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı