Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çanakkale'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasının açılışını gerçekleştirdi. Törende konuşan Bakan Göktaş, gelecek hafta başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde sosyal yardımlardan faydalanan hanelerdeki çocuklar için 973 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na 450 milyon lira kaynak aktarılacağını duyurdu. Bu kaynakla çocukların temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanacağını belirten Göktaş, "En önemli önceliğimiz çocuklarımızın donanımlı ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır" dedi.

Çanakkale’deki yeni hizmet binasının sadece bir yapı olmadığını, toplumun tüm kesimlerine daha kaliteli hizmet sunacak bir merkez olduğunu vurgulayan Bakan Göktaş, “Vatandaşlarımızın hayatına dokunmaya, dertlerine derman olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP'den Anayasa'nın 4. maddesini hedef alan HÜDA PAR'a çok sert yanıt! CHP'den Anayasa'nın 4. maddesini hedef alan HÜDA PAR'a çok sert yanıt!

Açılış törenine Çanakkale Valisi Ömer Toraman, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, ve çeşitli protokol üyeleri katıldı. Tören, duaların okunması ve kurdele kesimi ile son buldu. Bakan Göktaş ve beraberindekiler, açılışı yapılan binayı gezerek incelemelerde bulundu.