İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool, EURO 2024'te sergilediği üstün performansla dikkat çeken Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz için 30 milyon euroyu gözden çıkardı.

Geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansı EURO 2024'te de sürdüren Galatasaray’ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. Ünlü spor gazetecisi Nicolo Schira'nın haberine göre, İngiliz devi Liverpool, Barış Alper için 30 milyon euroyu gözden çıkardı ve sarı-kırmızılı kulüple görüşmelere başlamak üzere.

Galatasaray, orta saha ve sağ bek transferlerine yoğunlaşırken, kadrosundaki oyuncular için gelen teklifleri de değerlendirmeye alıyor. Özellikle EURO 2024'teki etkileyici performansıyla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz, transferin gözde isimlerinden biri haline geldi. Liverpool'un yanı sıra Aston Villa, West Ham, Brighton ve Borussia Dortmund da oyuncuya ilgi gösteren kulüpler arasında yer alıyor.

Barış, EURO 2024 sonrası piyasa değerini 3 milyon eurodan 20 milyon euroya çıkarmayı başardı. Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncusunu takımda tutmak istese de gelen yüksek teklifler karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Barış Alper, geçtiğimiz günlerde menajeri ile birlikte İngiltere'ye giderek transfer söylentilerini güçlendirdi.

2021/22 sezonunun başında Ankara Keçiörengücü'nden Galatasaray'a transfer olan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 108 maçta 11 gol ve 14 asistlik performans sergiledi. A Milli Takım formasını da 20 kez giyen Barış Alper, 2 gol kaydetti. Yılmaz’ın Galatasaray ile olan sözleşmesi, 2027 yılının haziran ayında sona eriyor.

Süper Lig'de Kayserispor'un rakipleri Eyüpspor ve Göztepe! Süper Lig'de Kayserispor'un rakipleri Eyüpspor ve Göztepe!

Editör: İrem Nur Kaya