Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor’u ağırlamaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı ekip, bir maçı eksik olmasına rağmen topladığı 17 puanla Samsunspor’un hemen arkasında 3. sırada yer alıyor. Ligde çıktığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan Beşiktaş, bu beraberlikleri Trabzonspor ve Gaziantep FK deplasmanlarında 1-1’lik skorlarla aldı. Beşiktaş’ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Konyaspor maçı öncesinde ilk 11’in büyük bir kısmını şekillendirmiş durumda. Ancak sol kanat için henüz kararını vermemiş olan Hollandalı teknik adam, Semih ile Muci arasında bir tercih yapacak. Özellikle milli ara boyunca forma bulamadığı için gündemde sıkça yer alan Semih’in mi, son üç maçta on birde sahaya çıkan Muci’nin mi forma giyeceği merak konusu.

Siyah beyazlılarda kalede Mert Günok’un görev alması beklenirken, defans dörtlüsü Svensson, Emirhan, Uduokhai ve Masuaku’dan oluşacak. Orta sahada sakatlığını atlatan Al Musrati, yeniden ilk 11’e dönerken, yanında Gedson Fernandes ile birlikte görev yapacak. Hücum hattında ise sağ kanatta Joao Mario, merkezde Rafa Silva, forvet hattında ise takımın gol silahı İmmobile yer alacak.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i şu şekilde:
Mert Günok, Svensson, Emirhan, Uduokhai, Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Joao Mario, Rafa Silva, Muci (Semih), İmmobile.

Fenerbahçe Başkan Yardımcılığı görevine yeni isim getirildi! Fenerbahçe Başkan Yardımcılığı görevine yeni isim getirildi!

Bu kritik maçta Van Bronckhorst'un kanat tercihinin belirleyici olacağı düşünülüyor.

Editör: Emine Koç