Sinema salonlarında bu hafta aksiyondan komediye, dramdan animasyona 6'sı yerli, 7 film sinemaseverleri bir araya getirecek. 

 "Joker: İkili Delilik"

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı aksiyon ve dram ağırlıklı müzikal film "Joker: İkili Delilik" sinemaseverlerle biraraya gelecek. Todd Phillips'in yönetmen koltuğuna oturduğu,Joker olarak işlediği suçlardan yargılanmayı bekleyen Arthur Fleck'in, Harley Quinn ile gerçek aşkı ve içindeki müziği keşfedişini izleyicisiyle buluşturuyor. 

Phoenix'in Joker rolüne geri döndüğü filmde, Lady Gaga  Harley Quinn karakterine hayat veriyor. İkiliye Catherine Keener, Brendan Gleeson, Steve Coogan ve Zazie Beetz eşlik ediyor.

"Güzel Bir Rüya"

Meryem Uzerli'nin başrolünde oynadığı "Güzel Bir Rüya" komedi ve macera dolu film  Yiğit Nayır ve Mert Nayır'ın Uzerli'ye eşlik ettiği, Alp Kamber yönetmenliğindeki film, 2005 yazında küçük bir kasabada yaşayan iki çocuktan birinin aşık olduğu film yıldızı Meryem'e ulaşmak için Samsun Ladik'ten İstanbul'a uzanan zorlu yolculuğu sinemaseverlerle bulaşacak.

"Tezgah"

Yönetmen koltuğunda Erkan Kolçak Köstendil ile Kadir Çermik'in oturduğu film gerilim ve komedi karışımı. Başrollerinde Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil ve Şinasi Yurtsever oynuyor.

"Leydi Di"

Mahir İpek, Özge Özder, Safa Sarı, Bestemsu Özdemir, Celil Nalçakan ve Muharrem Türkseven'in rol aldığı "Leydi Di" yerli komedi severleri bir araya getirecek. Kamil Aydın'ın yönettiği film, bir yeminli mali müşavirin başından geçen olaylar etrafında dönüyor.

"Yaren Leylek"

Gizemli sokak sanatçısı Banksy tarafından tasarlanan yelek açık artırmaya çıkyor! Gizemli sokak sanatçısı Banksy tarafından tasarlanan yelek açık artırmaya çıkyor!

Onur Uzun'un yönettiği "Yaren Leylek", Adem'in büyük anne ve dedesinin evinde tanıştığı leylek Yaren ile arkadaşlarının atıldığı maceraları beyaz perdeye taşıyor. 

Filmin başrollerini Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir ve Hande Doğandemir paylaşıyor.

"Karanlığın Öfkesi"

Okan Kara'nın yönettiği, Osman Cavcı, S Arun ve Mehmet Özcan Varaylı'nın rol aldığı "Karanlığın Öfkesi", korku ve gerilim sevenleri biraraya getirmeyi hedefliyor. 

"Pırıl: Sayıların Gizemi"

"Pırıl: Sayıların Gizemi", Pırıl ve arkadaşlarının dünyayı yaşanan kargaşadan kurtarmak için atıldığı maceraları konu alıyor.

Editör: Nehir Durdağı