Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ve diğer yetkililerle birlikte Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı'nı ziyaret etti. Ziyarette heyete, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Eceabat Kaymakamı Murat Çiçek ve Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak eşlik etti.

Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenaze töreninde gerginlik! Özgür Özel ve Numan Kurtulmuş karşı karşıya geldi Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenaze töreninde gerginlik! Özgür Özel ve Numan Kurtulmuş karşı karşıya geldi

Ziyaret sırasında Seddülbahir Kalesi ve Cahidi Sultan Türbesi'ni gezen heyet, Çanakkale'nin taşıdığı manevi değeri bir kez daha yerinde hissetti. Milletvekili Ayhan Gider, ziyaretle ilgili olarak, “Bu toprakların taşıdığı manevi değeri bir kez daha hissettik. Geçmişten aldığımız güçle, Çanakkale ruhunu ve atalarımızın mirasını gelecek nesillere aktarmak en büyük sorumluluğumuz” şeklinde bir paylaşımda bulundu.