Maymun çiçeği virüsü ile ilgili endişeler artarken Canan Karatay'dan konuyla ilgili şok eden açıklamalar geldi.

Dünya genelinde yayılan ve Covid-19 karantina günlerini hatırlayan herkesi diken üstünde tutan maymun çiçeği virüsü hakkında tartışmalar devam ederken Canan Karatay'dan ilginç açıklamalar geldi. Karatay, virüsün yayılmasının ardından aşıların etkisiz olduğunu öne sürerek, doğal yöntemlerle bağışıklık sistemini güçlendirmenin önemine vurgu yaptı.

"VİRÜS YAYILDIKTAN SONRA AŞININ ETKİSİ YOK"

Karatay, yaptığı açıklamada, "Virüs yayıldıktan sonra aşının etkisi yok. Bunun defalarca söyledik. Onun için hiç korkmasınlar" diyerek aşıların önemini küçümsedi. Ünlü profesör, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinin hastalıklara karşı en etkili korunma yöntemi olduğunu belirterek, "Bağışıklık direncini düşüren en önemli şey evde kullanılan deterjanlardır" şeklinde konuştu.

"SİRKEYLE TEMİZLİK" ÖNERİSİNDE BULUNDU

Karatay, bağışıklık sistemini güçlendirmek için doğal yöntemlere başvurulması gerektiğini savunarak, "Doğal yollarla sirke ile temizlik yapınız. Bunlar bin kat daha faydalı ve de çocukların bağışıklık sistemini güçlendirir" dedi. Ayrıca, kola gibi içeceklerin cilt hastalıklarına neden olduğunu iddia eden Karatay, "Bu süreçlerde vücudumuzu alkali ve sirkeli suyla yıkayabiliriz" önerisinde bulundu.

Bu kan grubundan olanlar dikkat! Bunamaya daha yatkın oluyorlar Bu kan grubundan olanlar dikkat! Bunamaya daha yatkın oluyorlar
Editör: İrem Nur Kaya